Veel gestelde vragen

Behold!
U kunt schriftelijk inschrijven met het te downloaden inschrijfformulier.
Telefonisch inschrijven is niet mogelijk.
Voor de huidige stand van zaken kunt u contact opnemen met onze administratie: 0229-232880
Wij zijn gesloten tijdens de feestdagen en op bijzondere avonden zoals pakjesavond. De administratie heeft een up to date overzicht van de sluitingstijden, die u ook onder Contact kunt terugvinden.
Dat is moeilijk aan te geven, wij zeggen altijd dat het gemiddeld anderhalf jaar duurt voordat een kind kan afzwemmen voor het A-diploma. Sommige kinderen hebben meer tijd nodig, andere kinderen leren het sneller.
Kleding die gevonden wordt, hangen wij in het kantoor, slippers deponeren wij in de wasmand die naast de deur van het kantoortje staat.
Voorwerpen die langer dan zes weken zijn blijven liggen/hangen, brengen wij naar de kledingactie.
Als uw kind langere tijd ziek is, is het belangrijk om dat door te geven aan de administratie ivm, de betaling van het lesgeld. Als u van te voren weet dat uw kind een of twee lessen niet aanwezig kan zijn door vakantie of kinderpartijtje oid. kunt u dat doorgeven aan de betreffende zweminstructeur/trice. Is uw kind b.v verkouden en kan het daardoor niet komen, hoeft u niet te bellen.
Ja dat kan, maar alleen voor volwassenen, tijdens vaste tijden. Neem voor meer informatie contact op met de administratie: 0229-232880
Facebook
Facebook
Copyright © 2013 Zwemschool Schermer.