Bij onze zwemschool worden de volgende zwemlessen aangeboden

Behold!
Voor kinderen vanaf 8 weken worden de lessen gegeven op zondag van 11.30u tot 12.00u. Tijdens deze lessen leert u wat u met uw kindje kunt doen in het water, welke houding het beste is en wat de mogelijkheden zijn. In een later stadium gaat u ook onder water met uw kindje. Op woensdag zijn er lessen voor kinderen vanaf 1 jaar van 10.30 tot 11.00 uur. Omdat deze kinderen iets ouder zijn, zijn er meer mogelijkheden.

Bij het Peuterzwemmen krijgen de kinderen op een speelse manier les voor het zwem ABC, ze gaan dus direct voor het A diploma beginnen. Ouders hoeven hierbij niet mee in het water. Het is bedoeld voor kinderen van ongeveer 3 jaar.

De lessen zijn op dinsdag en donderdag tussen 13.45 en 16.00 uur en op vrijdag tussen 10.00 en 10.45 uur. De lessen duren 45 minuten.Twijfelt u over deelname van uw kind? Neem dan contact op met onze administratie.

Zwemlessen voor kinderen die leerplichtig zijn worden altijd gegeven buiten de schooltijden om, dus ook op zaterdag en zondag. De lessen zijn 1x per week 45 minuten.
Voor deze kinderen hebben wij speciale zwemlessen; voor meer informatie hierover belt u even met ons kantoor.

Na behalen van het Zwem ABC vinden veel kinderen het leuk om nog meer zwemdiploma’s te halen en gaan daarom door voor de zwemvaardigheidsdiploma’s of de survivaldiploma’s.

Voor de zwemvaardigheid hebben we drie diploma’s zwaardvis brons, zilver en goud. Voor het survivalen hebben we vier diploma’s dolfijn brons, zilver, goud en diamant. Deze lessen hebben we op dinsdag, woensdag en vrijdag.

Wilt u deze lessen volgen neem dan contact op met onze administratie: 0229-232880

Snorkeldiploma’s van de ENVOZ, als je na het behalen van de zwemvaardigheidsdiploma’s het snorkelen nog steeds leuk vindt, kun je doorgaan met speciale snorkellessen.

Zwemmen zoals ze vroeger zwommen en zwemslagen die vrijwel nooit gezwommen worden en daardoor onbekend zijn. Hiervoor hebben we Zilverenhangerzwemmen.

Zilverenhanger 1 behaal je bij het kunnen van 15 zwemslagen
Zilverenhanger 2 behaal je bij het kunnen van 23 zwemslagen
Zilverenhanger 3 behaal je bij het kunnen van 30 zwemslagen

Daarna kan je nog doorgaan tot u alle nostalgische slagen kunt dit zijn er ongeveer 123.

Voor de zwemlessen voor volwassenen geldt eigenlijk hetzelfde als bij de kinderen wat betreft het ZWEM-ABC, echter wij hebben ook speciale zwemlessen voor mensen met beperkingen en/of grote waterangst die toch graag willen leren zwemmen. U leert daarbij aangepaste zwemslagen die speciaal door onze zwemschool zijn ontwikkeld en waarmee u toch zwemveilig wordt. Deze lessen worden gegeven op diverse tijden verspreid over de hele week. Voor meer informatie is het handiger als u telefonisch contact opneemt: 0229-232880
Medisch zwemmen (hydrotherapie) is ideaal voor mensen met: Rug- / Schouder- / Heup- / Knieklachten / Reuma … Kortom voor iedereen die last heeft van protesterende botten en spieren, maar natuurlijk ook voor mensen die dergelijke klachten willen voorkomen. Men hoeft voor de lessen hydrotherapie niet goed te kunnen zwemmen, de lessen worden altijd gegeven in water op schouderhoogte, het is echter wel prettig als men goed op de rug kan drijven. Watertemperatuur altijd 32°. Voordat u aan de lessen medisch zwemmen meedoet, krijgt u altijd een “introductieles”, Een introductieles is een les meedoen in een groep en duurt 30 minuten
Aquajogging, de sport van de jaren negentig, wordt bij ons gegeven. U kunt contact met ons opnemen over wanneer dit gegeven wordt.
Facebook
Facebook
Copyright © 2013 Zwemschool Schermer.